VÅRE TURER

Vi har en mange type turtyper vi kan tilby. Mangler du noe? Kontakt oss.

UTDRIKNINGSLAG "BACHELOR PARTY"

Har dere ikke noen god ide til utdrikningslaget ? Vi kan hjelpe dere med å velge riktig aktivitet og planlegge turen. Vi har et stort utvalg av hovedaktiviteter. Dere kan velge en ferdig pakke med hele helgen planlagt, eller vi kan skreddersy turen individuelt for dere.

FIRMA TUR

Skal deres bedrift organisere et selskapsjubileum eller en teambuilding-tur? Da kan vi hjelpe med å arrangere en tur med over 100 personer hvis det trengs. Ta kontakt så kommer vi til dere med et tilbud.

KOMPIS TUR

Det er ikke alltid vi trenger en anledning for å reise. Ta en spontan tur til Polen. Kontakt oss og gi oss grunnleggende info så planlegger vi alt. Raskt og enkelt.

JULEBORD

Vi kan organisere julebord både for små og store firma. Vi tilbyr et godt planlagt julebord, med veldig god mat og enkel vei til overnattingssted.

ER DET NOE DU LURER PÅ ? KONTAKT OSS

Underholdning

Vi har et stort utvalg av underholdning vi kan tilby under turen din. Denne består både av hovedaktiviteter og tilleggsaktiviteter som skjer underveis.

Banekjøring

Vi tilbyr banekjøring! Har du drømt om å kjøre en sportsbil på banen? Nå får du muligheten til det. Vi har et stort utvalg av sportsbiler du kan prøve.

Paintball, ASG, Laser tag

Liker dere å konkurrere? Da er en av disse perfekt for dere. Dette er en god aktivitet på dagtid før festen.

Kjøring med tank

Kjør med en gammel russisk eller tysk panservogn. Dette består av å kjøre over en bane som er full av hindringer som f. eks. gamle biler og busser.

Offroad/ATV

Vi kan tilby forskjellige offroadturer. Dette kan være både kjøring med bil, cross eller ATV. Du kan velge å kjøre på enten åpent terreng eller skog.

Cruise med båt

Dette er en tur med en eksklusiv båt. Her har du profesjonelt mannskap som passer på alt. Båten har all tenkelig drikke i baren, et profesjonelt lyd og lys-system med laser og LED belysning. En perfekt begynnelse på kvelden.  

Nattkluber

Beste måten på å tilbringe kveldstiden. Vi kan tilby avtaler med de beste nattklubbene, med en hyggelig dame som viser dere rundt i byen. Det er også mulig å bestille inkludert drinker for en bedre pris enn vanlig.  

Limousin

Vi kan sørge for at dere blir hentet med limousin på flyplassen, kjørt til hotell og til fest. Dere kan få selskap av en stripper. Dette er f. eks en perfekt transport til nattklubben.

Baneskyting

Her kan dere skyte med forskjellige våpen. For eksempel AK-47, Glock 9mm,  5.6 mm pistoler og hagle. Alt skjer innendørs så det er varmt og tørt. Dere vil få tett oppfølging i alt av profesjonelle instruktører som snakker både Engelsk og Norsk. 

Go Kart

Dere få velge mellom to baner, innendørs eller utendørs. Hver av banene er ca. 500 m lang. Perfekt for de som liker konkurranse.

Party Buss

Gullbuss er bussen som har alt dere trenger. Profesjonelt lydanlegg og laserlys, poledance-stang og bar. Under turen kommer det en stripper som fremfører et uforglemmelig show. Alt dette skjer under oppsynet av en vakker festguide.

Bungee (Strikkhopping)

Liker dere ekstreme opplevelser? Da er dette perfekt for dere. Dere blir heist opp 90m ved hjelp av en kran. Der får dere se et fantastisk panorama av byen. Etter hoppet tar vi dere med til puben. I tillegg ordner vi transport tur/retur for dere.

Skydiving (Fallskjermhopping)

Gjør deg klar for et adrenalinkick. Dere hopper tandem med erfarne instruktører. Fritt fall varer i ca. 1 minutt og dere faller med en hastighet på 240 km/t. Dette er en uforglemmelig opplevelse. Om dere ønsker så kan alt filmes.

Stripper

Dere får en eller to danser av byens vakreste strippere. Dette er en tilleggsattraksjon til transport eller hvis dere skal ha et VIP-rom i en nattklubb. Hun kan også komme i party bussen kledd som en vanlig haiker og utføre dansen.

Nyotaimori (Body Sushi)

Dette er det japanske praksisen med å servere Sushi fra den nakne kroppen til en kvinne. Dere får servert Sushi i et VIP-rom i en av byens beste Sushirestauranter.  

Lesbian Show

To av byens beste strippere vil utføre en dans for dere og lage et fantastisk show som dere aldri kommer til å glemme.

  Copyright 2018 X Event TL