VÅRE TURER

Vi har en mange type turtyper vi kan tilby. Mangler du noe? Kontakt oss.

UTDRIKNINGSLAG "Bachelor party"

Har dere ikke ide til utdrikningslag ? Vi kan hjelpe dere med å velge riktig aktivitet og planlegge turen. Vi har en stort utvalg av hoved aktiviteter. Dere kan velge en ferdig pakke, med hele helgen planlagt eller kan vi sette opp individuelt for dere.

FIRMA TUR

Skal deres bedrift organiserer en selskapsjubileum eller en teambuildning tur? Da kan vi hjelpe med å arrangere tur opp til 100 personer og mer vis det trengs. Ta kontakt og vi kommer med en godt tilbud.

KOMPIS TUR

Det er ikke alltid vi trenger anledning for å reise. Ta en spontant tur til Polen. Kontakt oss gi oss hoved informasjoner og vi planlegger alt. Raskt og enkelt.

JULEBORD

Vi har kan organisere julebord for små og store firma. Vi kommer med en godt planlagt julebord, med veldig god mat og enkelt vei til overnattings sted.

ER DET NOE DU LURER PÅ ? KONTAKT OSS

Underholdning

Vi har en stort utvalg av underholdninger vi kan tilby under turen din. Det består av hoved aktivitet og tilleggsaktiviteter som skjer underveis.

Banekjøring

Vi tilbyr banekjøring! Har du drømt om å kjøre en sportsbil på banen? Nå får du muligheten til det, vi har et stor utvalg av sports biler du kan prøve.

Paintball, ASG, Laser TAG

Likere dere konkurrerer? Da er en av disse perfekt for dere. Dette er god aktivitet før festen på dagtid.

Kjøring med tank

Kjøring med en gammel russisk eller tysk medium tank. Dette består av kjøring øve en bane som er fult av hindringer som gammel biler og busser.

Offroad/ATV

Vi kan tilby forskjellige offroad turer. Dette kan være kjøring med bil, cross eller ATV. Du kan velege å kjøre på banen som er på åpen tereng og skog.

Cruise med båt

Dette er en tur med eksklusiv båt. Der du har profesjonell mannskap som passer på alt. Båten har godt lager med all drikke i baren, profesjonelt klubb lydsystem med laser og LED belysning. Perfekt begynnelse på kvelden.  

Nattkluber

Beste måten på å tilbringe kveldtiden. Vi kan tilby de beste nattklubber med en hyggelig dame som viser dere rundt i byen. Det er også mulig å kjøpe inn en pakke med drinker for bedre pris enn vanlig.  

Limousin

Med limousin kan dere bli hentet fra flyplassen, kjørt til hotell og til fest. Dere kan få selskap av stripper. Dette blir er perfekt transport til nattklubber.

Baneskyting

Her kan dere skyte med forskjellige våpen. Slike som AK-47, Glock 9mm, pistol 5.6 mm ammunisjon og hagle. Alt skjer innendørs så det er varmt og tørt. Dere for vist alt fram av profesjonelle instruktører som snakker Engelsk eller Norsk. 

Go Kart

Dere få velge mellom to baner, innendørs eller utendørs. Hver av bane er ca. 500 m lang. Perfekt for de som liker konkurranse.

Party Buss

Gullbuss er buss har alt dere trenger. Profesjonell lydanlegg og laser lys, pooldance og bar. Under turen kommer det ei/en stripper som fremfører et uforglemmelig show. Alt dette skjer under vakt av ei vakker festguid.

Bungee (Strikkhopping)

Liker dere ekstrem opplevelse? Då er det perfekt for dokke. Dere blir heist opp 90m ved hjelp av kranen. Dere for se fantastisk panorama av byen. Etter hoppet tar vi dere til puben. I tillegg ordner vi transport tur/retur for dere.  

Skydiving (Fallskjermhopping)

Gjør deg klar for et adrenalinkick. Dere hopper tandem med erfaren instruktører. Fri fall værer ca. 1 minutt og dere faller med 240 km/t. Dette er en uforglemmelig opplevelse. Om dere ønsker så kan alt filmes.

Stripper

Dere får en eller to danser av den fineste stripperen i byen. Dette er tilleggs attraksjon til transport eller hvis dere skal ha VIP rom i en nattklubb. Hun kan også komme i party bussen som vanlig haiker og utføre danse.

Nyotaimori (Body Sushi)

Dette er det japanske praksisen med å servere Sushi fra den nakne kroppen til en kvinne. Dere for servert Shusi i en VIP rom i en av byens beste Shushi restauranter.  

Lesbian Show

To av byens beste stripper vil utføre dans for dere og lage en fantastisk show som dere kommer aldri til å glømme.

  Copyright 2018 X Event TL